Viikon työttömyyslatteus

Kymmenes työttömyysviikko menossa.  Sen kunniaksi pohdin, mikä olisi lattein, tökeröin, ja loukkaavin tapa lohduttaa työtöntä. (Jonkun sitäkin täytyy pohtia, ja jos en minä, niin kuka?). Ehkä se löytyi, kun vähän aikaa makustelin. Inspiraationa ikääntymiseen ja kuolemaan liittyvä Viivi&Wagner-sarjakuva.

“Ihminen on vain niin työtön, kuin tuntee olevansa.”

Kokeile tuota seuraavan kerran, kun tapaat työttömän. Ystävyytenne saa aivan uusia sävyjä.

Hieman samassa hengessä: Maailman aneemisin työhakemus.

Hieman vakavammassa hengessä: Miksi työttömyys halvaannuttaa, osa 1;  lisäksi Miksi työttömyys halvaannuttaa, osa 2: osuuskunnat sekä Miksi työttömyys halvaannuttaa, osa 3: oman elämänsä toimitusjohtajat.

630x420_KickMeInTheNuts

Tämä työtön ei lannistu! Kuvalähde: 97rockonline.com