Kuka olen

Zygomatica on nykyään Jakke Mäkelän henkilökohtainen sivusto. Kirjoitan asioista jotka sattuvat kiinnostamaan itseäni, ja joiden olisi syytä kiinnostaa myös muita.

Viime vuosina sivusto on liukunut yhä enemmän politiikan suuntaan. Toimin aktiivisesti Vihreissä, ja olen tällä hetkellä mm Tieteen ja teknologian Vihreiden varapuheenjohtaja ja istun Vihreiden puoluevaltuuskunnassa. Turussa olen Vihreiden edustaja joukkoliikennelautakunnassa.

 Zygomatica alkoi vuonna 2012 ryhmäprojektina. Vuonna 2015 huomasimme, että vain itselläni oli aikaa ja intoa kirjoittaa säännöllisesti, ja niinpä sivusto päätettiin hyvässä yhteishengessä muuttaa henkilökohtaiseksi sivustokseni.  Ks History & Values.

Miksi “Zygomatica”?

Nimen valintaa on joskus ihmetelty. Termi ei periaatteessa tarkoita mitään, ja se valittiin koska se kuulosti jotenkin hienolta. Vasta jälkeenpäin huomasimme, että zygomaticus-lihas on se kasvojen lihas, jonka avulla ihminen joko hymyilee tai irvistää. Se on ihan toimiva aasinsilta.  Nämä kirjoitukset saavat toivon mukaan joko hymyilemään tai irvistämään. Kunhan saavat ajattelemaan.

 

2 thoughts on “Kuka olen”

    1. Tänks. :) Tichy lisättiin heti Zygon linkkilistaan, näyttää olevan samanhenkisellä asenteella liikkeellä. (“Why do you blog?” “Because I can.”).

Leave a Reply

Ratkaisuihin ongelmia / Solutions in search of a problem

%d bloggers like this: